Walk me home

God morgon! Startar dagen med lite härlig musik från en av mina favroiter, P!NK. Måste säga att hon aldrig gör mig besviken med sin musik, hon har varit en stor favorit i många år. Kommer ihåg när jag köpte en av hennes skivor i en gigantisk skivbutik i London. Minnen....

Glappet för min sömn fortsätter, inatt testade jag utan sömnmedicin och sov lika dåligt. Kvällens test blir att jag lägger mig senare. Hoppas att jag snart får ordning på min sömn för det börjar bli smått tröttsamt nu.
Idag klockan 10 åker jag iväg med min kontaktperson för att storhandla. Behövs verkligen så att jag kan få i mig en varierad kost. Satte uppe igår kväll och skrev inköpslista, kollade även på Willys hemsida hur mycket det skulle kosta mig ungefär. Känns som jag har läget under kontroll.
Vid 13.00 kommer boendestöd, uppdaterar er om den upplevelsen sen. Kan bli intressant. Jag vet inte vad jag ska förvänta, har aldrig haft den här typen av insats och sjukt läskigt att släppa in en främmande människa i mitt hem. Hoppas verkligen att det är en öppen och lättsam person som jag kan känna mig bekväm med.

Nu ska jag få dagen att komma igång. Hoppas ni får en fin dag!

Gillar