Vuxen och ansvarsfull

Hallå där! Hur mår ni en fin fredag som denna? Med mig är det ganska bra, har varit inne i Strängnäs och pratat om våld i nära relation. Lite smått omtumlande att väcka gamla minnen till liv men väldigt nyttigt att påminna mig själv om alla anledningar till att inte ha en sådan relation igen.
Något som jag har insett de senaste dagarna är att jag kanske har vuxit upp och blivit mer ansvarsfull. Jag har funderat till och från sen Luna fick lämna oss om jag ska hitta en kompis åt lilla Apollo. Det har dock inte varit så självklart som jag trodde det skulle vara, börjar genast tänka i dom ekonomiska banorna. Att ha en till liten livskamrat betyder minst ytterligare 300 kronor i månaden som försvinner från min plånbok, nu har jag dessutom andra ekonomiska förutsättningar. När jag bodde på familjehemmet hade jag hjälp med mina matkostnader men nu har jag inte den hjälpen och jag behöver dessutom betala hyra nu.
Känner att jag måste ha dom ekonomiska förutsättningarna till att kunna hitta på saker och ting utanför hemmet men trodde aldrig att jag skulle vara tveksam till att köpa en kattunge men här står jag är det. Dock ser jag det som något positivt att jag har blivit mer ansvarsfull när det kommer till min ekonomi. Blir mest förvånad över situationen.

Gillar