Vem försöker jag lura?!

God morgon och välkomna in till vecka 8! Förra veckan började väldigt känslosamt och kaotiskt. Hoppas på en lugnare start den här veckan. Den här veckan blir inte lika intensiv heller. Har två möten inbokat och tyvärr missar jag ridningen den här veckan också, det är ju lite tråkigt men vad ska man göra.
Just nu är jag inställd på att det ska bli en bra vecka. Jag har den känslan och förhoppningen. Komma in i veckan med positiva känslor. Försöka gå så mycket som möjligt på lyckoruset som jag hade en del förra veckan.
Ibland kan jag nästan vara rädd för att känna dessa positiva känslor. Det är nog för att jag vill vara beredd på att livet ska gå åt helvete, som en reflex. Det är dock inget hälsosamt sätt att leva på, väldigt tröttsamt om inte annat. Nu tänker jag vara inställd på att livet kommer lösa sig på ett eller annat sätt. Vill försöka släppa kontrollbehovet, lättare sagt än gjort när en behöver veta vad som händer och när för att känna ett lugn. Tricket är nog att lita på andras ord när dom säger att jag inte ska behöva oroa mig. Vem försöker jag lura?! Kommer definitivt inte lita luddiga ord som "det löser sig, oroa dig inte" om jag inte vet en konkret plan.

Gillar