Veckan avslutas

Helgen håller på att avrundas och även veckan. Jag har haft en riktigt fin vecka men många härliga känslor. Skrev på kontrakt för radhuset jag ska hyra i onsdags. I torsdags hade jag avslutande samtal på AKH som var riktigt fint. Både avslutat ett kapitel och påbörjat ett nytt kapitel i livet på samma vecka.
Igår var pappa här med flyttkartonger. Så nu är jag redo för att börja packa ihop mitt liv här. Jag var trevlig värdinna och gjorde semlor till honom och hans fru. Dom var väldigt uppskattade! Tycker faktiskt det är lite trevligt att bjuda på fika och får besök även om jag är väldigt stressad inför besöken. Går inte riktigt ihop alltid.
Idag hade jag aktivitet på med R. Blev en lunch med efterrätt. Oj vad gott det var. En riktigt matig sallad till lunch och sen kaféets egna glass och latte till efterrätt. Himmelriket i smaklökarna. (Ja ni ser ju bilderna)
Vi pratade en del om flytten, vilka planer jag har gjort upp för när jag väl är på plats. Kan säga att jag redan har raggat dejter för Enzo, finns till och med fyra saluki i närheten, men även andra framtida kompisar.

Var väldigt länge sen jag hade så många planer och mål för mig själv. Har olika steg som jag vill arbeta med och komma igång med. Spänd på allt som mitt liv i Mariefred kommer att erbjuda. Jag hoppas på att jag kommer hitta ron att satsa på mina intressen nu också, nu när jag inte har så mycket annat att oroa mig för. Hitta rutin för bloggen, foto och ja livet generellt. Hitta en struktur i vardagen. Förlåt om jag är tjatig om min flytt men är så spänd och nervös inför den.

Gillar