Vecka 51 | En vecka kvar till Julafton

Vi kommer in i en ny vecka och nu har nedräkningen till julafton startar på allvar för mig. Den här veckan ska jag införskaffa julklappar till mina nära och kära. Jag har en idé om att vara miljövänlig i min julklappshandling, får se hur jag lyckas med det. Dessutom har dom som jag ska handla åt allt dom redan behöver och önskar sig inget, då blir det alltid svårt att få till julklappar men det är ju tanken som räknas.
Ska faktiskt träffa lite nytt folk den här, kan säga att det blir kompisdejter. Iallafall ser planen ut så nu. Ska bli spännande. Längesen jag gjorde något liknande. Kanske blir att jag bara träffar dem en gång eller så kan det bli flera. Vet man aldrig.

Veckans mål
  • Börja rita igen
  • Fundera på mina nyårslöften
  • Njuta av dagarna
  • Börja fundera på planer inför nästa år

Förväntning och inställning för veckan
Förväntar mig att få mera julkänsla. Tänker att jag ska julpyssla lite för att komma in extra i känslan. Ta mig tiden att baka och göra något gott julgodis som jag kanske tar med mig på julafton. Slå på julmusik i min smak för att känna att juletider är här. Inställningen är helt enkelt att jag ska känna julkänsla som jag aldrig har gjort tidigare.
Denna vecka ska även bli en sådan vecka då jag ska rå om mig själv ordentligt. Som julklapp till mig själv. Ni vet sådant vi tjejer tycker om som hemmaspa, skriva en lista om positiva saker om mig själv, vara ute extra mycket i snön med Enzo för att vi båda blir glada över. Helt enkelt ta hand om mig själv för att jag förtjänar det och vill må så bra som möjligt inför julen.

Gillar