Vecka 37 | Genom min mobil

Somna med kläderna på kan man göra eller ha pyjamasmys nästa dag.

Regniga dagar och vackra solnedgångar.

Insett att det är få hundar här i Stockholm som har reflex på sig på kvällarna.

Hittade en bild på mig i kyrkan från min tid på scouterna. Bilden är från ett scoutläger. / Sandrea som är fascinerad av färger.

Den här veckan har jag känt många känslor. Frustration, lättnad, sorg och lycka. Hade en dag då Sandrea var fastklistrad på mig, en annan dag då jag kände mig fri och en dag jag bara behövde ha henne nära mig. Fått ha en perfekt dag med babysång och få se Enzo springa. Har haft en mindre bra dag.
Läste ut Chefen, var längesen jag läste ut en bok så snabbt. Lite imponerad av mig själv faktiskt. Nu ska jag börja på nästa bok om jag bara kunde hitta den. Misstänker att den ligger i en kartong i källaren typiskt nog. Har en annan jag skulle kunna läsa som ligger här uppe som mamma lämnade kvar. Får se vad det blir. Älskar att jag har börjat läsa så mycket nu.

Veckans mål har jag lyckats ganska bra. Hade några dagar då jag verkligen tog dag i saken men när jag skulle göra en sista omgång i fredags då bestämde sig min kropp med något annat. Hoppas på att kunna göra det sista nu i början av veckan som kommer.

Gillar