Varken bättre eller sämre

God morgon mina sköna bönor och välkommen till en ny vecka! Jag mår varken bättre eller sämre än igår. Tror jag bara har någon släng av en lätt förkylning men det ger en världens bästa ursäkt till att bara slappa och ta det lugnt eller hur? Om vi bortser från det mår jag ändå bra och är redo för en ny vecka och allt vad veckan kan bjuda på.

Morgonrapporten lyder såhär, solen skiner ute och vi hade en mysig morgonpromenad utan några svårigheter. Sitter just nu med andra koppen kaffe och gör det viktigaste på hela dagen, morgonmys med min lilla tjej. Vi ska snart slå på ett avsnitt av Zoo med risk för att fastna framför serien hela dagen men jag är villig att riskera det. Jag har planerat att göra en riktigt god frukost/brunch. Tillåter mig själv att verkligen slappa.

Sandrea skulle ha fått sitt andra vaccinspruta idag men eftersom jag har förkylningssymtom var jag tvungen att avboka. Fick för mig att det var imorgon men såg datumet och insåg att det var idag. Inget spruta för henne idag. Hon blir väl glad över att slippa få nålar i sig även om det bara blir uppskjutet. Får se när vi får en ny tid.

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och göra det vi gör bäst. Mysa!

Gillar