Trött. Stressad. Längtan.

Trött. Stressad. Längtan. Imorgon bär det äntligen av. Som vi har längtat. Det gör också att jag är lite stressad. Mycket som ska fixas in i det sista. Slänga ner de sista sakerna i väskan, få ordning på hemmet och bara mentalt förbereda mig på resan. Efter den här resan lär jag bli expert på att resa själv med bebis.
Idag har har vi babysång på schemat. Lite avslutning skulle en kunna säga. Sedan när vi är klara med allt hemma kommer pappa och hämtar oss. Vi kommer sova över hos pappa ikväll och spendera morgondagen där. Vill få allt avklarat idag så att jag inte behöver stressa mer än nödvändigt imorgon. Längtar kort och gott till dagen jag är så van vid resandet att jag inte blir stressad över det. Tror att hälften av stressen beror på min asperger och andra hälften är just för att en ska resa med en liten.

För att koppla bort från stressen har jag spenderat mina mysstunder med Sandrea och tittat på Hart of Dixie. Tror det eller ej men har faktiskt inte tittat på den serien tidigare. Hört talas om den men aldrig sett. Det är på senare år jag har börjat gilla drama/komedi och liknande serier som en faktiskt kan relatera till lite. Skönt att kunna släppa verkligheten för en stund och bara koppla av. Har ni sett Hart of Dixie? Gillar ni den?

Gillar