Tog dagen som den kom

Lite lätt pendlande i humöret men mycket bättre än igår tack och lov. Kanske berodde på en ordentlig natt med sömn. Tyvärr ligger hon på febergränsen och har gjort det sen i måndags. Men vi har haft många mysiga stunder tillsammans idag. Både dansat och lekt tillsammans. Hon uppskattar verkligen när jag sitter på golvet tillsammans med henne. Då försvinner de flesta problemen. Kan hon välja om hon ska hänga på mig eller leka självständigt eller med mig.
Försökt börja bygga med klossar tillsammans. Hon börjar sakta med säkert fatta poängen. Utan att jag hann se idag hade hon byggt ett torn med två olika klossar. Såg väl ut som ett hus eftersom den lilla klossen var trekantig. Det är verkligen spännande att se hur hon utvecklas och vad för nytt hon vill testa att göra.

Piffade till mig idag som jag skrev på morgonen. Kanske inte gjorde gigantisk skillnad men lite bättre blev det faktiskt. Kände mig lite mera motiverad och lite mera peppad på dagen. Tog dagen som den kom verkligen idag. Undvek att hänga upp mig på saker och ting. Fokuserade på att göra både mig och Sandrea glada idag.
Myste framför TVn när hon låg och sov. Letade lite inspiration. Mest för kläder. Vet att jag ska undvika att köpa kläder men känner att min stil håller på att utvecklas lite och jag inte riktigt trivs 100% med allt i garderoben. Ska ta och rensa ut det som jag känner inte riktigt går in i hur jag vill se ut. Ett av projekten jag ska börja med när Sandrea börjar förskolan. Rensa, sälja och organisera kläder.

Gillar