Tillbaka på svensk mark

God morgon! Nu är vi tillbaka på svensk mark. Det är blandade känslor runt att vara hemma igen. Pendlar mellan klumpen av gråt och vara helt okej. Just nu är planen att komma tillbaka till rutiner så snart som möjligt.
Resan hem var ett tråkigt äventyr i sig. Hade ett ordentligt avsked med familjen flygplatsen. Tårar rann. Försökte hålla ihop det men det gick inte. Bara för att göra allt jobbigare blev planet över två timmar försenat. Såklart hade vi redan gått igenom säkerheten så vi fick vänta där själva. Ett tag hoppades jag på att det skulle ställas in så att vi kunde åka hem till gubbis igen. Tillslut kom jag och trötta Sandrea på planet.

Vi sov hem men vi gick över ganska direkt på morgonen till pappa. Kände inte för att vara ensam hemma. Idag går vi troligtvis över också till pappa. Eventuellt blir det bad också med syskonbarnen som är hos pappa. Kul för Sandrea att busa med dem.Blev en tur till sjön igår men Sandrea hade somnat under vägen dit vilket inte var speciellt konstigt. Hon var helt slut efter natten.

Jag har redan packat ur resväskan. Kom upp tidigt idag. Innan vi går över ska jag försöka börja redigera en video, hoppas på att jag har material till en video. Sedan planer inköp för Sandrea inför förskolan. Ska sätta mig och beställa lite kläder åt henne från sellpy. Har suttit och lagt en massa i favoriter så nu är det bara att gå igenom vad som kan vara lämpligt.
Som sagt, tillbaka till rutiner.

Gillar