Tillbaka för två veckor

Nu är vi hemma igen. Tillbaka till vardagen och verkligheten i knappt två veckor.
Som sagt har det verkligen varit otroligt fint att fått spendera senaste veckan hos mamma. Njutit till max. Vädret var ändå på vår sida. Såg grått ut ett tag på SMHI men varje promenad bjöd på solsken. Vi har fikat, kanske lite för mycket till och med. Ätit gott. Haft fredagsmys varje kväll. Bra för själen men kanske inte för kroppen. En vecka av det jag precis behövde.
Enzo hade tydligen varit lite grinig och gnällig efter att vi åkte men idag var han sig själv igen. Han ville kanske ha sin flock av damer samlade.
Det enda som var knepigt var resan hem. Både jobbigt för mamma och dotter. Men vi lyckades på nåt sätt. Var bara att härda ut. Kanske inte en resa jag gör frivilligt igen.

Nu är det dags att börja förbereda inför nästa äventyr. Tvätta och packa det som ska med till Albanien. Känner att det är lika bra att börja i god tid så att jag inte känner mig stressad nästa vecka. För det blir aldrig som en planerar när en liten dam är med. Det är nåt jag ska göra varje dag den här veckan, lite i taget. Ska även förbereda det sista med bloggen inför resan så att den uppdateras lite också av sig själv.

Har ni några roliga planer för veckan?

Gillar