Tid för återhämtning

Sandrea sover och jag får en stund för mig själv. Så skönt och avslappnande. Köket ser okej ut, lyckades fixa till det lite snabbt innan det var dags att sova för henne. Behöver inte vara stressad över att något ska städas. För är köket rent är lägenheten i princip städad. Stora fördelen med att bo litet, inte mycket att städa för att det ska se bra ut.
Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med min kväll. Antingen ska jag sitta och skriva på planerade inlägg eller bara slappa. Planerar en del inlägg för när jag är borta. Vill inte att bloggen ska eka samtidigt som jag inte vill sitta där och blogga en massa hela tiden när jag är på "semester". Men jag kommer att fotografera som en paparazzi när vi är där så ni kan förvänta er en bildbomb när vi är hemma igen.

Pratade med min kära vän Mimi idag om min resa och vi båda kom fram till att det kan klassas som nödvändig resa. Sandrea ska få chansen att träffa sin pappa med familj för första gången. Ingen direkt semesterresa på så sätt. Jag kommer få avlastning och dela glädjen av vår dotter i tre veckor. Ska jag vara ärlig har det varit tufft senaste tiden. Inte på nåt sätt att Sandrea har varit jobbig utan för att min energi böjar ta slut. För mycket förbrukas och för lite tid att ta igen på. Vill heller inte spendera mera tid än nödvändigt utan henne. På så sätt blir det lite semester för mig då jag kommer få tid att återhämta för att det finns flera händer tillgängliga samtidigt.

Gillar