Throwback Thursday | När jag för första gången

Tänkte börja med att Throwback Thursday. För att påminna mig själv och andra om alla fina stunder som vi faktiskt går igenom i livet. Idag bjuder jag på de mest magiska och finaste stunderna i mitt liv.

När jag såg henne för första gången

Det där lilla ansiktet som var så arg över att ha blivit vräkt från sitt trygga hem i min mage. Hon var inte alls beredd på att hennes dag skulle gå till så. Fast det är klart, vem förväntar sig att egentligen att bli vräkt så plötsligt? Vem som helst skulle ha blivit upprörd över det.
Först när jag hörde henne kom tårarna och sen när jag såg min vackra lilla skapelse kom dom igen. Fick titta på henne i någon minut innan dom gick iväg med henne för att undersöka att allt var som det ska. Jag var fortfarande helt bedövad och kunde inte röra henne.

När jag höll henne i min famn för första gången

När vi äntligen kom ut ur operationssalen fick hon komma till min famn. Som om hon var skapad för att ligga där just i min famn och mina armar var skapta för att kunna hålla om henne. Där kom tårarna igen. Oh vilket ögonblick att få hålla om henne för första gången. Alla känslor gick knappt att greppa. Det var ren och skär magi.

När jag ammade henne för första gången

Hon tog mitt bröst så snabbt och enkelt utan problem. Som om hon alltid hade gjort så. Det skedde helt naturligt. Oj vad hon kunde suga. Inte för än några dagar senare jag insåg att det göra ju fan ont att amma i början. Ingen som hade berättat det för mig?! Alla skriver om hur gulligt och underbart det är. Samhörigheten som är fantastisk men väldigt få som faktiskt berättar om smärtan och ångesten en får när det gör alldeles för ont att amma.

Varje gång jag tittar på bilderna och tänker tillbaka på den här dagen blir jag alldeles lycklig inombords. Tror nästan alla mammor känner som jag och även pappor som får vara med.

Gillar