Svartvit Saluki

God dagens! Blev en rejäl sovmorgon för mig och Enzo. Sen var det bråttom ut, blev en träff med bästa Linda och Lotus som morgonpromenad. Dock fick jag inte till några bra bilder på dem tillsammans. Jag och kameran var inte ett och det är inte alltid lätt att fotografera med tjocka vantar på.

Blev ingen tjänst som stallvärd idag, dom var rätt många och tyckte jag kunde komma när det finns större behov vilket känns ändå skönt såhär i efterhand. Kunde ta sovmorgon, har roligt med Enzo och har tiden för att helgstäda hemma innan jag ska iväg ikväll. Just nu funderar jag på vad jag ska ha på mig. Vara varmt klädd och samtidigt snygg är inte det enklast kombon.

Jag känner mig just nu nervös och exalterad inför kvällen. Så det är ju positivt att jag inte är endast nervös över det. Om det känns bra hänger jag med och festar annars kör jag bara på middagen vilket är min tanke just nu. Det är så svårt att hitta den där balansen ibland att vilja göra saker och samtidigt lyssna på en själv och förstå vad en mår bra av och inte mår bra av. Det ska iallafall bli himla kul att fira Petra. Kommer ta bilder på vad det blir för outfit till kvällen...

Gillar