Surfar på känslorna

Igår var verkligen förmiddagen perfekt. Jag var kreativ, trotsade känslan att ligga och gömma mig i sängen för ett tag ville jag det. Gick ut i solen på en fotopromenad, hittade ljusögonblick. Hade tänkt att göra annat men gjorde det som kändes rätt för dagen. Humöret skiftade lite på eftermiddagen men det tänker jag inte hänga upp mig på det. Ska försöka ha samma anda idag. Vara kreativ, få saker och ting gjorda. Är det vårkänslor eller något annat som får mig att må så pass bra? Oavsett ska jag njuta av den här perioden och bara surfa med. Unna mig att må bra.
Har bestämt mig för att vänja mig vid att må bra, innan har jag vant mig vid att må dåligt. Just för att den här veckan har varit facinerande, tror inte jag har haft såhär många dagar på raken med mängder av härliga och positiva känslor. Vill göra denna sinnesstämning till en vana och inte som något sällsynt som händer då och då. Är medveten om att det kommer dagar jag måste kämpa för att må bra och kunna få saker gjorda, trotsa känslan.
Tror att jag börjar utvecklas mer nu när jag verkligen känner mig redo för att "komma igång med livet". Nu vill jag börja bygga upp ett hållbart liv där jag inte är beroende av andra, där jag själv är i kontroll.

Gillar