Stressig start på veckan | Dagens Look

Stressigare start på den här veckan än vad jag hade väntat mig.
Igår hade jag läkartid klockan åtta för min rygg. Ska mer eller mindre träna mer för att den ska bli bra. Sedan var jag tvungen att få tak barnmottagningen för Sandrea som inte hade gjort nummer två än. Kom fram till där att hon behövde ett till lavemang och ett läkarbesök. Hade tur och fick en idag men gjorde ett lavemang på henne tillsammans med min styvmor. Hon var otroligt duktig när vi gjorde lavemanget igår.
Idag på förmiddagen har vi då varit hos läkaren. Magen kändes bra men dom tog blodprover på henne för att se att allt stämde. Hon tyckte det inte var så roligt att göra allt detta men vi fikade tillsammans med min styvmor som belöning efteråt.

Secondhand outfit.
Top - Weekday Byxor - Bershka

Den här veckan har jag inte så mycket mer mål än att balansera hemmet och se till att Sandrea mår bra. Det är otroligt stressigt och oroande när ens lilla inte är helt med på noterna. Även om hon agerar som om hon är helt frisk är det ju helt klart inte hälsosamt att hon inte gör nummer två som hon ska.
Imorgon börjar förskolan och det ser jag framemot. Ska bli spännande för oss båda. Kommer bara vara en timma imorgon sen får vi se hur de närmsta veckorna ser ut. Ingen aning om hur inskolningen kommer fungera med tanke på timmarna jag har rätt till. Tror det kommer gå utmärkt för henne.

Gillar