Snön boosta mig med energi

Idag kom det äntligen ordentligt med snö! Otroligt härligt. Snön gav mig en boost med energi så lyckades få lite gjort idag. Burit ner julgranen till källaren, handlat och tvättat. Sen nyår har jag annars varit så seg. All energi har varit bortblåst vilket inte alls varit kul. Kanske hjälpte att jag sov tillsammans med Sandrea under eftermiddagen också. Har tyvärr haft allt för sena kvällar senaste tiden. Funkar att lägga sig sent om en tar igen det på dagen men annars blir det knas.

Om snön finns kvar imorgon tänkte jag att vi tar morgonpromenaden till hundparken. Nu när Enzos tass har läkt tycker jag att han kan få rusa runt där i snön. Hoppas på att ingen tänker samma tanke som jag bara.
Nu ska vi avrunda dagen. Sandrea sover i min famn och jag tänkte spåna lite på idéer och sedan slå på några avsnitt av Hawaii Five-O. Har snart sett klart serien, helt sjukt. Tycker den kriminalserien är väldigt underhållande så det blir tråkigt när det jag inte har fler avsnitt att se. Om ni vill se en rolig och spännande kriminalserie då kan jag tips om den.

Gillar