Slut på kläder

God förmiddag mina sköna bönor! Dagens projekt är att rensa, ett ständigt projekt jag har. Det som är prioritering för dagen är Sandreas garderob till att börja med. Lyckades tillsammans med henne och Enzo få upp hennes låda med "för stora" kläder från källaren efter morgonpromenaden. Gick mycket smidigare än väntat tack vare vår nya stadiga bärsele.
Kan väl säga att det inte är mycket som är för stort längre utan kan passa ganska fint nu. Känns sjukt märkligt att hon kommer i kläderna som hon en gång drunkna i. Tror inte jag behöver köpa nya kläder på 1-2 månader men sedan är det slut på kläder. Dags att lägga undan pengar och börja spana på sellpy efter större kläder. Hur kan hon redan vara så stor?!

Om jag har tid och energi kvar under eftermiddagen ska jag organisera städskåpet. För stunden är det organiserat kaos men vill få bort kaoset i det hela. Sedan ska saker bäras ner till källaren, hoppas på att få till det på vägen ut på en promenad. Får se hur långt min energi räcker. Kommer helt klart inte sitta sysslolös under dagen.

Gillar