Sliten och lite stressad

God morgon! Hur är det med er? Själv känner jag mig ganska sliten och lite stressad. Två dagar kvar tills vi åker, planerar att sova hos pappa imorgon tills på lördag. Vill få så mycket gjort nu de sista två dagarna innan vi åker. Göra fint hemma så att det ser trevligt ut när vi kommer. Rensa då jag har heller inte hunnit rensa nånting den här veckan. Kanske kan få tid till det när mamma kommer idag. Hon ska komma och lämna Apollo och hos min bror och sedan imorgon åker hon iväg med Enzo.
Om jag inte hinner rensa så är jag ändå nöjd med prestationen jag har gjort, kanske blir så att jag tar igen när vi kommer hem. En ska ju må bra av rensningen och inte känna sig stressad.

Sandrea har nu fått börja använda sin gåstol och hon älskar den. Lyckan är total när hon får gå runt och tuta med den. Den kan ju låta en massa och den här mamma kommer snart bli tokig på dessa ljud, men vad gör en inte för sitt barn? Hon börjar sakta men säkert få till det att vandra runt i den.

Det lär väl bli en form av bloggpaus medan vi är borta. Uppdaterar när jag kan och har tid över och för mig själv. Om jag inte tittar in innan vi åker så får ni ha det så bra! Hörs när vi är hemma igen!

Gillar