Skruttig

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra start på helgen hittills. Jag känner mig lite skruttig. Ingen aning om jag har dragit på mig något eller om det bara ett allmänt tillstånd för dagen. Får ta det lagom lugnt idag. Har inget planerat för dagen som tur är men imorgon ska pappa vara barnvakt för jag behöver storstäda lägenheten.
Blir alltid jag får städa lite stöten nu och då blir det ingen effektiv storstädning men imorgon tänkte jag att hela lägenheten ska få sin omgång. Tacksamt ska då pappa och hans fru se efter min lilla dam under tiden. Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu för vill få det här gjort.
Vad ska ni göra i helgen?

Det är verkligen inte lätt att få ihop alla detaljer i vardagen när en är ensamstående mamma. De där små sakerna som kanske är självklara för andra. Som att äta i lugn och ro, städa när det behövs, vika tvätten så fort den är klar i maskinen eller att duscha. Dagar som flyter på och jag får det gjort är verkligen en grymt bra dag för mig. Även om Sandrea har sina rutiner som hon oftast följer kommer det dagar då det inte alls går. Hon vill inte sova den tiden hon brukar eller så blir hon trött tidigare. Lever lite efter att passa på när jag har chansen. Oftast får jag ihop det. Ibland är blir stunden att ta hand om mig själv lidande men inte så farligt. Oftast lyckas jag ge mig själv lite kärlek varje dag.

Gillar