Skogspromenad

Igår var vi ute på en lång härlig skogspromenad. Åh vad jag har saknat skogen. Kan inte fatta att jag har överlevt såhär länge utan en ordentlig skog. Helt klart den stora nackdelen med att bo i förorten att det inte finns överdrivet med skog. Det finns små skogsområden men inte så lätt att ta sig igenom med barnvagn tyvärr. Insåg igår att Sandrea börjar bli lite för tung att bära framme på magen. Kanske kan testa att bära henne på ryggen.
Med tanke på den vackra naturen här känns det ännu bättre att Enzo ska få flytta hit. Promenera i skogen och få springa när han vill. Kan inte bli bättre för honom. Nästan lite avundsjuk på att han ska få bo här ute. Även om jag älskar vår lilla lägenhet så saknar jag naturen.

Sitter faktiskt nu och funderar på vad för nya rutiner jag kommer att skapa nu när jag inte ska ut med Enzo flera gånger om dagen. Kommer helt klart kännas märkligt men ändå ganska skönt. Skönt att kunna ta det lugnt på morgonen och inte behöva trotsa Sandreas humör om hon blir trött i samband med att vi ska ut på en promenad. Hoppas att vi kommer få till bra rutiner för oss båda. Kommer dock att sakna mina promenader med Enzo.

Det är måndag och på torsdag är det bestämt att vi åker hem. Får till och med åka bil hem vilket är otroligt skönt. Slipper stressa över en tre timmars resa kommunalt med Sandrea. Blir att mina bror hänger med upp när mamma åker tillbaka. Två flugor i en smäll. Trevligt för honom att komma upp och se hur mamma har det.. Ska njuta extra mycket de sista dagarna och sedan blir det tillbaka till verkligheten med att arbeta på rutiner för både mig och lilla damen.

Gillar