Skit i skogen

Idag ger jag mig en klapp på axeln. Tänker även tur i oturen att jag inte drog iväg på någon långpromenad nu på eftermiddagen. Hittade detta som ni ser på bilden i skogen vid området där jag bor.
Trodde det skulle bli en vanlig runda men när jag såg det fylldes jag bara med vrede. Hormoner plus övriga känslor runt att folk skräpar ner skogen. Insåg direkt att jag inte kunde hålla i hundar och allt skräp samtidigt, kände även att jag behövde handskar för att plocka upp detta. Blev att vi gick klart vår promenadrunda i skogen och sedan lämnade jag hundarna hemma och tog med en sopsäck ner till skogen och ett par vantar.
Nu står säcken utanför huset och min hyrsvärdinna ska hjälpa mig nästa vecka att köra skiten till återvinningen. Känner att jag inte vill ha det i huset eller själv hålla på att greja med detta i onödan då jag inte vet vem eller vad som har funnits på dessa flaskor. Många myggor (ja ni läste rätt, myggor) var över detta.

Förstår inte logiken bakom att dumpa detta i skogen. Misstänker tjuvdrickande ungdomar som inte vill bli påkomna. Men om du som ungdom tjuvdricker, du kan gå till en återvinning med skräpet för dina föräldrar lär in rota i soporna för att hitta ditt DNA på en flaska. Dom vet nog att du dricker ändå!

I efterhand tyckte inte min rygg om att bära på allt detta. Blev lite i tyngsta graden för min kropp. Välförtjänt placering i soffan kommer att ske snart. Känner mig stolt över mig själv. Första gången jag gör nåt liknande dessutom. Kände att det var för mycket för att kunna lämna det där utan dåligt samvete.

Gillar