Sista dagen

God morgon från mitt flyttkaos!
Lördag i all sin ära men jag är helt slutkörd. Vill bara överleva morgondagen och sen ta en dag i nya hemmet och slappa. Detta blir nog den sista uppdateringen innan jag flyttar också för imorgon går flyttlasset. Stundvis känns det som att jag har läget under kontroll och andra stunder kommer paniken över mig. Jag är 90% packad så sista rycket sker idag. Vill bara få ut allt till bilen så att jag kan känna att jag har tömt lägenheten.
Helt sjukt, det är sista natten här i Järna och imorgon kommer jag sova i Mariefred. Nästan 1 år och 3 månader har jag bott här. Lärt känna nya människor, upplevt nya händelser, varit kär, gjort en stor resa inombord och känt sorg. Jag är inställd på att göra mitt år i Mariefred till något positivt och min plan är att må bra.
Igår var mina handläggare här från SOC och LSS. Min nya handläggare på LSS verkar vara en bra handläggare. Rak på sak och inget svammel. Vi har kommit fram till att jag ska ha kontaktperson och boendestöd, under tiden får vi testa oss fram om hur ofta. Har bestämt en träff med en kontaktperson på onsdag, fick prata med honom i telefon och han verkar vara en okej person. Dock får jag ingen lugn start i det nya hemmet, ska till psykiatrin redan på tisdagen och är smått stressad över det. Längtar till torsdagen då jag bara kan vara själv, slappna av och göra mig hemmastadd.

Vi hörs när jag är i Mariefred!

Gillar