Shopping & Vaccin

Idag har varit ännu en dag då vi har haft fullt upp. På förmiddagen blev den en shopping runda för Sandrea. Hon börjar förskolan om en dryg månad så ville köpa in allt i god tid. Byxor var det behov av då jag bara fick tag på tre när jag beställde på sellpy. Behövde regnkläder men tyvärr fick jag inte tag på någon jacka så det behöver köpas fortfarande. Vattentäta skor köpte jag men min lilla dam hade för tjocka fötter för dem tyvärr. Lämna tillbaka dem och sedan hitta annat får det bli. Antagligen dyrare dessutom. Min plånbok har ångest efter den här shoppingen.
Under tiden jag var och shoppa med min styvmor och syrra var pappa barnvakt åt alla barnen och det hade gått hur bra som helst. Han fick henne att somna till och med. När vi kom till baka bytte dom av pappa och han åkte iväg med mig så att jag kunde vaccinera mig.

Japp nu har jag tagit första sprutan. Det gick ganska smidigt. Valde att ta i höger arm trots att jag är högerhänt. Bära runt på Sandrea i vänster så det ville jag inte att den armen skulle vara öm. Sköterskan som gav sprutan var hur trevlig som helst. Nu har jag bara ont i armen och hoppas på att jag inte får något mer än så för imorgon är planen att vi ska bada.

Hur har ni det?

Gillar