September | Mål för hösten

Hej September! Sommaren lider mot sitt slut. Som vanligt är jag redo för hösten. Längtar efter energin och inspirationen hösten tar med sig. Varje år blir jag lite mer inspirerad under den tiden. Vet inte om det beror på att jag gillar de svalare temperaturerna eller om det är färgerna på träden? Eller kanske rent ut sagt att det är den mysigaste tiden på året. Speciellt de soliga höstdagarna. En promenad en sådan dag kan göra underverk för min själ.

Mål för hösten

Börja arbetsträna
Ja eller åtminstone hitta en plats med ett datum att börja. Enligt försäkringskassan ska vi försöka ha ett telefonmöte i slutet av september med arbetsförmedlingen. Ska jag vara ärlig vet jag inte exakt vad för typ av plats jag kan tänka mig. Kanske någon butik som säljer något som jag är intresserad. Secondhand eller en annan klädbutik. Får se vad arbetsförmedlingen kan hjälpa till med.

Utforska eteriska oljor
Jag har redan påbörjat min resa med eteriska oljor men vill såklart djupdyka mer i det. Hitta det som fungerar bäst för mig och lära mig mer om ämnet. Sluka lite kunskap om det.

Inte glömma mig själv
Gubben kommer tillbaka till Sverige i mitten av oktober men har ingen aning om det blir bara tre månader eller resten av livet. Oavsett vad så får jag inte glömma bort att ge mig själv tid även om jag vill spendera så mycket tid tillsammans som familj som möjligt. Fortsätta göra det som gynnar mig och min hälsa. Hitta den där balansen mellan familjetid och tid för mig själv.

Har ni mål inför hösten?

Gillar