Senaste dagarna

Hej på er! Hur är det med er? Blev lite tystnad här några dagar. Familjen kom och besökte oss så varit fullt upptagen med att umgås med dem.

Fick äntligen lite tjejtid när svägerskan var här. Hon och jag tog en promenad för oss själva med Sandrea. Hon är så gullig min svägerska och den bästa fastern till Sandrea. Får nästan se upp så att hon inte snor åt sig henne.

När vi inte har varit ute har vi varit inne och busat med Sandrea. Hela familjen är besatt av den här lilla damen. Vilket är skönt för mig för då får mina armar vila lite och jag får tid för mig själv. Har kunnat duscha i lugn och ro. Att ta en dusch är som att ha en spadag nuförtiden, speciellt om det avslutas med att smörja in sig också.

Nu är det bara vi här med svärfar men svärmor kommer tillbaka senare i veckan. Igår passade vi på att äta middag ute som lite tid för oss själva. Fick ett kraftigt sug efter en riktigt god hamburgare och sagt och gjort så fick jag det till middag. Känner mig lite bortskämd ibland. Om gubben kan ordna det jag vill så gör han det. Men lagom är bäst som vi svenskar säger. Vill inte ha allt jag pekar på.

Gillar