Sandreas fördelsedag

Den 19 maj blev min lilla tjej ett år. Har jag tekniskt sätt ett småbarn nu och inte en bebis? Ne hon kommer alltid vara min lilla bebis.
Sandrea firades två gången. Veckan innan vi åkte firade familjen i Sverige henne. En rosa prinsesstårta som hon åt en halv tårtbit av. Fy va gott det var tyckte hon. Där fick hon fina presenter som var bra inför vår resa till Albanien. Sommarkläder men också några hårda paket. Hoppade mellan min famn, min fasters och morfar. Vi passade på att fira min pappa aka morfar också då men mest Sandrea. Hon lyckas alltid sno åt sin all uppmärksamhet.

På själva dagen befann vi oss i Albanien såklart vilket var planen sen hon föddes. Alla var otroligt tacksamma för att vi lyckades med det. Ännu en födelsedag blev firade tillsammans med henne även om hon åter igen snodde mesta av uppmärksamheten. Hennes farmor fyller år samma dag.
Här blev det en choklad och jordgubbstårta och den åt hon mer än gärna av. Vi körde på en grillkväll och sedan tårta till efterrätt. Vi hade en tanke om att vi skulle ha gått ut och käkat men insåg att Sandrea skulle nog inte tyckte det var speciellt roligt. Även av sin familj här fick en massa fina presenter som vi kommer ha stor användning för här.

Alla är så tacksamma för vår lilla tjej. Första barnbarnet för mina och gubbens föräldrar vilket såklart gör henne extra speciell. Alla vill ha henne uppmärksamhet vilket hon såklart älskar.

Nu ser vi framemot att ha den bästa tiden här och njuta av att få vara tillsammans!

Gillar