Så gick det när jag skulle vara händig

Tavla som gubbens kusin gjort till oss!

Önskar att det gick så bra som det ser ut på bilderna. Jag var så taggad på att få känna mig händig. Riktig power woman. Eller som mamma sa "en riktig kvinna reder sig själv" med glimten i ögat.
Mäter för att hitta mitten. Kollar så att det känns bra med tavlan på den höjden. Hämta hammare och spik. Börjar hamra. Spiken går av 7mm in. Första jag tänker "vad gjorde jag för fel?". Tar ut biten som sitter kvar, ringer mamma och rådfrågar och beslutar att ge det ett nytt försök. Andra spiken kommer inte längre än 7mm in. Inser att felet inte är jag.
Hör av mig till pappa och hans säger att han kommer förbi under kvällen innan Sandrea ska sova. Han kommer och vi konstaterar att precis där jag skulle slå in spiken satt troligen en skruv av nåt slag i väggen. Med en form av skanner kollar han väggen efter metall och sedan slår han in en spik utan problem lite högre upp. Typiskt. Var rädd att jag skulle göra en massa hål onödan om jag gjorde samma sak. Slutar med att han sätter upp resten av det som skulle upp. Tack pappa!

Så bra gick det när jag skulle försöka vara lite händiga och göra saker själv i lägenheten. Kanske blir ett nytt försök vid ett senare tillfälle....

Gillar