Recension | Lush Fotkräm

Om podukten

Det finns ett enkelt sätt att få kittlande fötter - smörj in dem med svalkande pepparmynta och lindrande arnika. En kräm fylld med samma lugnande och uppfriskande ingredienser som har hjälpt fötter under många år, inkluderat pepparmint som boostar cirkulationen ända till tårna. Denna smarta ört svalkar när du är varm och värmer när du är kall, vilket gör den perfekt för alla väder. Vi har även i den svampdödande ingrediensen tagetes och massor av rättvisemärkt kakaosmör för att mjukgöra torr hud. Dina fötter kommer vara tillbaka i toppskick på nolltid.

Mina tankar om produkten

Jag köpte den här fotkrämen för att ge mig själv lite extra kärlek och för att jag var i behov av att vårda mina fötter som blivit torra både på hälarna och tårna. Det var väl spenderade pengar.
Det är skillnad. Utan att ha filat fötterna har dom blivit mjukar. Det är inte som sandpapper på hälen och inte hårt på sidan av min stortå längre. Om jag skulle fila fötterna också nu så skulle det säkert kännas som babyhud.
Den har en härlig doft av mint men inte för stark så att det känns som tandkräm. Uppskattar faktiskt den rosa färgen på krämen vilket gör att den känns lyxig. Dryg är produkten också. Kommer långt med en klick. Doppar bara fingret och sedan smörjer jag inte foten.

Smörjer in mina fötter på kvällen precis innan jag kryper ner i sängen och sen nästa dag vaknar jag med lena fötter. Kommer verkligen njuta av den här fotkrämen under vintern när min kropp torkar till sig. Du ska även kunna använda den på resten av kroppen vilket jag gör med det som blir över på händerna.

Du kan köpa den HÄR för 229 kr

Gillar