Reagera på samtalet

God morgon! Jag hade inte den bästa starten på den här veckan. Tror min kropp och knopp reagerade på det som togs upp under mitt samtal med kuratorn igår. Insåg inte att jag blev off för än jag började rensa i en byrå. Blev bara fel alltihop.
Ibland händer det att jag reagerar på det som har tagits upp under ett samtal men nu var det så länge sedan att tanken på att varva ner efter hemkomst inte ens dök upp i mitt huvud. Tillslut fatta jag grejen och la mig och vila tillsammans med lillan men hela eftermiddagen och kvällen kändes konstig.

Idag ska jag försöka få lite gjort men prioriteringen är att ringa vårdcentralen för Sandrea. Hon har fått utslag vid halsen, hon verkar inte störas av det direkt men det blir inte bättre så jag vill kolla upp det ifall hon kan få en kräm för det. Hon var dessutom väldigt konstig igår, inte alls sig själv. Antagligen tänder som är på gång men det gjorde att jag ville kolla upp henne ännu mer.

Inga stora planer för den här veckan för mig men har lite små projekt jag vill göra. Baka inför min födelsedag (när du har ett barn är det ett projekt att baka), spela in video och skriva inlägg. Dagar med bra väder ska vi njuta extra mycket ute så att vi inte blir instängda här hemma.

Har ni något roligt planerat den här veckan?

Gillar