Pressen att nåt ska hända

God förmiddag! Ny vecka, nya tag. Ska jag vara ärlig mådde jag verkligen skit igår både fysiskt och psykiskt. Visste inte riktigt vad jag hade ångest över men kände att allt vara bara blä. Mådde dock bättre efter att jag tog en lång kvällspromenad med Enzo och en kopp te när vi kom in.
Idag tar jag nya krafter. Tog sovmorgon och sedan var jag ute en lång stund med Enzo i skogen, kände att vi båda kunde må bra av att vara ute längre nu på morgonen. Känner ändå att jag har nya krafter för att ta tag i livet idag och göra saker så att jag känner mig produktiv. Vill organiser mer hemma så att allt har sin plats, få bort sådant jag inte vill ha framme, gäller speciellt på nedervåningen. På nedervåningen är det fortfarande lite plåttrigt och så kan jag inte ha det om jag vill må bra och trivas.
Igår var det ändå skönt att tillåta mig själv att spendera hela dagen i soffan framför en serie. Känner att jag alltid sätter kravet på mig själv att jag borde göra något mer med mina dagar när det egentligen inte behövs. Pressen på mig själv att jag borde ha ett händelserikt liv när jag i verkligheten trivs med ett stillsamt liv.
Tror det som gjorde att jag mådde sämre igår var att min självkänsla och självförtroende inte var hemma, dom hade bestämt sig för att sova borta men idag känns det som att någon av dem är på besök iallafall.

Gillar