Positiv känsla inom mig

God morgon fina ni! Välkomnar en ny vecka med en positiv känsla inom mig. Känns som att jag börjar komma in i en bra rutin, känner mig motiverad till att få saker och ting att fungera. Jag är positiv till förändring och känner mig inte rädd, känner mig självsäker och börjar sakt men säkert veta vad jag vill. Njuter av varenda positiva stund. Saker och ting som jag har tappat senaste året börjar komma tillbaka. Har den här känslan att jag gör mer meningsfulla saker på dagarna och inte bara sitter och pillar ut navelludd.
Allt faller på plats. Vet vad jag ska göra och var jag ska ta vägen. Har inga problem som jag måste oroa mig för. Behöver bara vara i nuet och njuta av ett ögonblick i taget.

Härligt att börja en ny vecka med positiva känslor! Igår avslutades även min vecka på ett bra sätt, besök av en vän jag inte sett på flera år. Det var mysigt att dricka kaffe och prata ikapp och även prata om gamla minnen.

Idag är planen att jag ska fixa lite inför framtida inlägg, organisera på rummet och sedan slappa. Känns som en bra plan för dagen, lagom ansträngande.

Gillar