Perfekt dag

Hej på mina fina läsare! Hoppas dagen har behandlat er väl. Själv har jag haft en fantastisk dag. Träffat två personer som betyder mycket för mig. Dejt och en kompisdejt. Allt har känts perfekt förutom stunden jag trodde att jag hade tappat plånboken och Petra fick betala åt oss båda, men swishade såklart till henne. Jag hade varit så klantig att jag hade glömt den hemma. Det är dock ingen rolig känsla när en tror att plånboken är borta och du börjar analysera varenda steg du har gjort innan dess.
Jag börjar landa i att jag ska flytta och börjar känna att det blir mer och mer bekräftat. Börjar sakta bygga upp en plan för kommande månad.
Samtidigt som jag är positiv till flytten har jag även ångest över det och känner väldigt stressad. Ångesten ligger i att det blir något nytt och en stor förändring men kommer flytta till trakter jag känner till som tur är. Blir stressad över att det är 1 ½ månad kvar, vill sätta igång nu med allt. Stressar upp alla i min omgivning för att jag pratar om det 24 timmar om dygnet och vill planera allt med dom som ska hjälpa mig. Finns ju vissa saker jag kan börja med som att rensa lite även fast jag har varit duktig med under året gång. Det är riktigt frustrerande att jag får ångest och blir stressad över positiva förändringar men välkommen till ett liv med Asperger (kan ju hända ändå säkert).

Gillar