Påsklunchen

Sandrea hade varit en snäll flicka och fick en påskpresent av morfar och hans fru

Mina blondies blev en succé!

Då är påsken snart över och april är i igång för fullt. Igår hade vi påsklunch hos min styvsyster i kombination med att pappa och min bror hjälpte henne med att montera en våningssäng. En härlig buffé med allt möjligt på bordet. Favoriten var silltårtan och mina blondies som var överraskande otroligt goda. Syrran fick några bitar att behålla som barnen kunde få när dom kom hem. Jag fick med mig åtta bitar hem vilket blir alldeles lagom att tugg på till kaffet.
Sandrea hade tydligen varit så pass snäll att hon fick sin första påskpresent. Den uppskattades ordentligt, får se hur längre den håller sig hel. Hård plast kan hon lätt slå sönder. Slog sönder en favorit för några månader sen som hon hade fått av morfar sin.

Det var en fin påskafton men nu ser jag framemot kommande vecka. Försöker motiverad mig till att ta tag i saker och jobba på mina projekt. Ska eventuellt få/låna en videokamera av pappa som inte blev som han hade tänkt sig så då kanske det blir lite roligare att filma till youtube också. Vloggen jag gjorde hos mamma blev jag inte alls nöjd med och känner att jag vill bara lägga upp sådant jag faktiskt tycker är okej eller helt nöjd med.

Hoppas ni har haft en fin helg!

Gillar