Överraskade mamma

Igår berättade jag om att jag och min bror hade planerat en överraskning för vår mamma. Överraskningen var att min bror skulle komma och hälsa på oss.
Mamma trodde att jag skulle ut på en vanlig promenad med Enzo men hade ingen aning om att vi gick ner till bussen för att möta brorsan. Så när vi kom tillbaka hörde hon bara dörren och fortsatte sitta kvar vid TVn där jag hade lämnat henne. Brorsan går in och står runt hörnet, hon märker ingenting tills han säger "hur vad det här då?" Mamma blev helt chockad och rusade fram med tårar i ögonen och höll om honom. Hon hade för ett tag trott att hon inte skulle lyckas träffa honom under sin vistelse här i Sverige.
Jag hade bakat drömtårta inför besöket så fikat hade vi. Drömtårtan var himmelskt god, förstår varför mamma älskar när jag gör den. Så där satt vi och fika och prata i några timmar innan det var dags för brorsan att åka tillbaka till Stockholm. Vi hade iallafall en väldigt glad mamma den dagen och hennes ansikte av lycka var underbart att se.

Gillar