Nyårsafton 2020

Hej 2021! Nytt år. För mig har 2020 gått fort förbi, speciellt sen min lilla tjej kom till världen. Ständigt nåt att göra vilket gör att dagarna bara passerar förbi. Jag är dock redo för ett nytt år med nya utmaningar. Ett inlägg om mål kommer och ett om mina höjdpunkter under 2020.
Så vad gjorde vi igår? Jag var hos pappa på lunch. Hamburgare och sedan fika. Eftersom jag inte var där på natten så bestämde vi att vi skulle komma över mitt på dagen. Väldigt mysigt. Min styvsyster med barn var där. Sandrea blev som vanligt helt slutkörd.

Skålade in det nya året med mamma. Enzo var tyvärr väldigt stressad så tog några snabba bilder genom fönstret och sedan drog vi igen allt och tittade på film på hög volym. Gav honom några ben att tugga på så att han kunde fokusera på det. Tycker synd om honom under dessa dagar men en kan inte göra så mycket åt det förutom att försöka få honom att känna sig trygg. Sandrea sov igenom alla smällar och vaknade när det var över. Typiskt henne men kanske var lika bra.

Hoppas ni hade ett fint nyår oavsett om ni fira eller inte!

Gillar