Ny växtbebis

Igår tog jag tag i saken och köpte en ny liten växt för att ha i hallen. 99 kr på Plantagen vilket jag tycker var ett helt okej pris. Nu har jag totalt 6 gröna växter hemma. Två i denna storlek och fyra små. Köpte även jord för att vårda en av mina mindre som min älskade Apollo har vält allt för många gånger.
Det gör verkligen skillnad att få in lite grönska i hemmet. När julen är över ska jag köpa en stor krukväxt för att ha där julgranen står. Ser verkligen framemot det. Har velat ha det sen jag visste att jag skulle flytta hit.

Senaste kvällarna har jag tänkt mycket, så mycket att jag inte har kunnat sova. Det har varit inredning som snurrat runt i mitt huvud. Hur jag ska gå till väga för att det ska bli hemtrevligt men inte bli för mycket. Kommer jag trivas med endast vita väggar? När jag ska jag lyckas göra om det jag vill göra om ? Snurrar och snurrar gör det i mitt huvud. Men grönska är ett steg i rätt riktning för mig. Sovrummet har möblerats om också och det blev jag sjukt nöjd med, känner mer som ett rum nu. Bild kommer. När jag är helt klar kommer jag göra en apartment tour.

Gillar