Ny Bloggdesign

Hej på er! Hur mår ni idag? Själv har jag vaknat på rätt sida men är ändå lite småseg.
Som ni ser kom den nya designen på plats igår. Trodde jag skulle göra en mer större förändring men kände för att hålla det rätt enkelt. Blev väldigt nöjd med resultaten. Gillar kombinationen av färger, känns som det passar mig och mitt budskap på bloggen.

Min träffa med min kontaktperson blev inställd på grund av fortsatt sjukdom, så jag måste ta mig ner till stan för att handla själv, har även paket att hämta. Detta kommer att bli kul. Känner hur flashbacks från förra veckan kommer tillbaka. Smärtsamt tog jag mig hem igen fullastad med mat. Kände mig som en riktig power woman när jag kom hem. Behöver en kille i mitt liv för att klara mig.
Ska nog kolla var jag har i kyl och frys så jag kanske inte behöver släpa på mängder, om jag har så att jag kan göra kompletta måltider kan det vara onödigt att köpa hem mat. Kan vara ett kul projekt, äta upp ur kyl, frys och skafferi. Lägga upp det som blir grymma rätter här eller på instagram, kanske säga vad jag inte rekommenderar för kombinationer också.

Gillar