Några dagar till

God morgon kära ni! Har redan varit ute med Enzo, duschat och är inne på mina andra kopp kaffe. Duschen kan ha blivit lite i det stressigaste laget trots att jag satte på babblarna för Sandrea. Hon är inne i någon period där hon måste veta var jag är hela tiden. Gulligt och stressigt på samma gång.

Jag har känt mig lite låg de senaste dagarna men idag känns det lite bättre. Kanske för att jag har fotat och känt mig lite kreativ. Att lägga tid på mina intressen gör stor skillnad för mig. Måste bara komma ihåg det när tankar och känslor dippar.
Har bestämt mig för att vara kvar några dagar till. Hade först tänkt åka hem idag men kände att jag inte har så mycket att åka hem till i dagsläget så varför inte stanna några dagar till. Så tänker passa på att njuta av naturen här, se Enzo ha kul i fårhagen, bli lite ompysslad av mamma också.

Vi tittade på mello igår kväll såklart. Tyckte ni att rätt låt vann? Tusse vann överlägset och jag är helt nöjd med resultatet även fast jag inte rösta. Hade inte haft någon rätt att klaga ändå eftersom jag inte rösta....

Gillar