Nackdelen med att sitta

Sandrea har lärt sig att sitta själv vilket såklart är hur gulligt som helst men finns en nackdel. Finns saker som kommer i greppvänlig höjd såsom burken med kattmat. Nu måste jag hitta någon lösning snart så att hon inte kan öppna den. Tänker att en diet på kattmat kanske inte är hälsosamt. Skulle inte förvåna mig om hon faktiskt tyckte om det.
När jag säger nej till henne med en bestämd röst då blir hon arg på mig och gnäller i någon sekund samtidigt som hon gnäller ut mamma. Enda gången hon säger mamma är när hon är upprörd. Kul att hon säger det men kan hon inte gör det när hon är glad? Vara glad för det en får?

Jag har ännu en dag haft en riktigt bra dag. Fått klart en video vilket känns jättekul. Kommer upp troligen upp under de närmsta dagarna. Varit ute på en promenad med Sandrea för hennes tupplur. Vikt tvätten och tvättat. Boendestöd var förbi. Under eftermiddagen har vi bara tagit det lugnt eftersom Sandrea behövde en sovstund efter att mitt boendestöd var här. Sedan har det varit en massa bus. Fullt ös. Hon har så mycket energi!
Så jag är nöjd med dagen. Hoppas på en minst lika bra dag imorgon.

Gillar