Mys hos morfar

Det blev inte som planerat idag men mysigt fick vi det iallafall. Pappa kom och hämtade mig och Sandrea vid elva för att åka iväg till apoteket, skulle hämta ut ersättning åt Sandrea. Blev dock lite irriterad att läkaren antingen gjorde något dumt eller gjorde fel när hen skrev ut receptet. Tanken är att du ska kunna hämta flera burkar utan extra kostnad, det ska kosta 120 varje gång du hämtar ut oavsett hur många burkar men läkaren hade skrivit ut sex uttag med en burkar per uttag. Okej billigare än vad det var innan men ville hämta ut så att jag hade ett lager hemma. Så imorgon måste jag ringa BVC och rätta till det där.
Efter att vi hämtat ut en burk åkte vi hem till pappa aka morfar. Sandrea sov igenom besväret med apoteket men sedan vakna hon lagom till fikat och ville själv ha lite fika. Myste även lite i morfars famn men när det var dags att äta fick hon sitta hos mig.
Jag fick njuta av en god rabarberpaj med vaniljsås från oatley och kaffe. Himla gott. Lite trevligt att få en sockerchock ibland. Hemma hos pappa är det i princip alltid hembakat fikabröd, något jag ska satsa på när den här tjejen intresserar sig för sådant.

Gillar