Mjölkstockning

Igår hade jag min första släng av mjölkstockning. Tacksam för att det inte var lika illa som många andra får. Slapp feber och hade inte galet ont i bröstet. Började känna knölen under kvällen i torsdags och försökte redan då motverka det för att jag hade mina aningar. Tyvärr hjälpte inte det mot att vara däckad under hela gårdagen. Kände mig svag och öm i hela kroppen. Jag var inte alls med i spelet. Bucklan i bröstet var fortfarande där så jag såg till att amma och amma. Var fortfarande öm. Sandrea fick även agera värmekudde under dagen eftersom jag inte riktigt fann möjligheten att använda min vetekudde. Tacksam för att min lilla tjej var en ängel igår, inge krångel med henne alls vilket är en dröm när en inte mår så bra. Lyckades duscha under kvällen och massera lite extra. (Lyckats duscha två dagar i rad!)

Idag mår jag bättre...än så länge. Har en stund för mig själv här nu under morgonen. Sandrea och Enzo ligger fortfarande och sover. Jag passar på att ta igen lite datortid medan jag dricker mitt kaffe. God morgon förresten!
Idag ska har vi lite planer och även imorgon. Vi ska hem till pappa och vara med på den årliga kokningen av äppelmos, något jag blev otroligt rädd över att missa när jag började må dåligt igår. Imorgon ska vi på dop av Sandreas bonuskusin något jag också ser framemot väldigt mycket. Jag har hennes kläder utvalda men ingen aning om vad jag själv ska ha på mig. Eller jo jag vet vilka byxor men inte vad jag ska har för topp på mig. Kanske löser sig när jag slänger på en tvättmaskin med mina kläder.

Gillar