Mitt 2020

Början av 2020 handlade mest om min graviditet. Jag trivdes inte så bra med att vara gravid men i slutet av graviditeten började jag tycka om det. Annars kände jag mig ganska stor, oattraktiv och frustrerad över att inga kläder passade. Men vi kan väl säga att det var värt besväret.

Mamma kom hem till mig två månader innan Sandrea skulle födas. Tur att hon kom när hon kom för en vecka senare stängdes flygplatsen i Malta. Vi hjälptes åt att förbereda inför att dottern skulle komma till världen. Tog fram de stora plånböckerna.
Sandrea skulle från början komma den 20 maj men en vecka innan det planerade snittet ringer sjukhuset och säger att jag måste byta sjukhus och dag. Så den 19 maj fick hon komma till världen istället. Kommer ihåg hur nervös jag var den dagen. Ni kan läsa mer om den dagen HÄR.

Så fort min dotter hade kommit till världen var det bara en månad kvar tills vi skulle flytta. Först vänja sig vid att ha en liten tjej att ta hand om och sedan försöka förbereda inför flytten till vårt egna boende. Tekniskt sätt hyr jag av pappa. Den är som min egna. På något sätt fick vi ihop det men mest tack vare all hjälp från min familj. Mamma som hjälpte mig att packa och pappa, hans fru och min bror som förberedde i lägenheten och även körde flyttlasset.
Att komma i ordning i lägenheten har tagit sin tid och jag är inte helt klar än. Det har skett en hel del förändringar i lägenheten sen vi flyttade in. Blir mer och mer som mitt hem för varje dag som går.

En av de stora fördelarna med flytten till Stockholm var att jag kom närmare familj och vänner. Har kunnat träffa min äldsta och närmaste vän Petra regelbundet och har haft så många fina stunder ihop med henne sen flytten. Pappa har vi gått hem till nästan varje helg. Det sociala har verkligen fått en stor skillnad och en stor betydelse.

Jag bytte hårfärg några gånger under året. Grått, blont, orange, blått och brunt. När jag färgade håret blått gick håret tyvärr av i processen så då klippte jag av håret och efter ett tag blev det brunt. Nu är håret brunt och får växa och vårdas, har inte ens färgat om det men tänker att det ska kanske få gå åt min naturliga färg.

Enzo fick lära känna nya kompisar. Ett härligt gäng med whippet hundar. Jag har tack vare det fått lära känna nya människor. Så härligt att se honom leka på det sättet med sina kompisar. Tyvärr har han nu inte fått göra det på ett tag nu på grund av hälsoproblem.

Apollo och Sandrea har fått en riktigt fin relation. Han kommer gärna och nosar på henne och är med när jag ammar. Han har en förmåga att lägga sig på alla platser som tillhör henne. Sängen, skötbordet och vagnen. Lite lustigt.

I det stora hela har jag haft ett bra år. Tagit stora steg och utvecklats enormt. Har vuxit som person. Är nyfiken på vad 2021!

Gillar