Mina rutiner är viktiga

God morgon eller kanske god förmiddag! Hittills har vi haft en bra start på dagen. Allt har gått problemfritt. Har ni haft en bra start på dagen?

Idag har vi lite som står på schemat. Ska till BVC med Sandrea för att få en till spruta om jag minns rätt. Tror hon ska få i armen. Känner mig inte ett dugg orolig inför det. Sedan ska vi direkt hem till min pappa där styvmor bjudit in oss för lunch tillsammans med min styvbror och hans ena son som är två månader yngre än Sandrea. Ska bli så mysigt och se henne leka med sin bonuskusin.

När vi kommer hem är det dags att fortsätta förbereda inför att mamma kommer imorgon. Ska väl handla lite också inför det så det lär vi ta på tillbakavägen från pappa hus. Jag är lite nervös över att mamma kommer av någon konstig anledning. Det var nu fyra månader sen sist och jag har skapat nya rutiner sen dess som jag gärna vill hålla mig till. Mina rutiner är så viktiga för mig för att kunna hålla en vissa ordning på mig själv, hemmet och Sandrea. Kommer säkert gå bra.

Gillar