Min vecka 35

Veckan började bra. Lyckades ge mig själv ordentligt med kärlek. På måndagen gjorde jag tre olika rollers med eteriska oljor som jag köpte från Ellinor för en workshop. Tack och lov spelade dom in den så jag hade möjligheten att göra den i efterhand. Har redan börjat rolla för fullt med dem. Tror att jag märker en viss skillnad.
Under tisdagen gjorde jag ett träningspass, la en ansiktsmask, inpackning med olja i håret och en rejäl lång dusch. Avslutade med några andningsövningar. Kommer dock knappt ihåg vad som hände på onsdagen förutom att vi gick hem till min styvmor och fikade. Men natten till torsdagen då började saker hända.

Sandrea blev magsjuk. Tog ett tag för mig att fatta att hon kräktes. Trots att det kom över mig också. Tillslut var det ingen räddning för sängen efter att har kräkts i den tre gånger. Bröstet kunde hon absolut inte ta igen. Men tänkte ett tag att hon kanske hade kräkts för att hon hade druckit/ätit för mycket då min bröst var ganska fulla till kvällen även om det var otroligt att det var anledningen. Fem på morgonen tog vi en promenad så att hon kunde sova i vagnen då inget annat fungerade. Tack och lov kräktes hon inget mer. Hon fick bli hemma från förskolan och därifrån fick jag bekräftat att det var magsjuka då andra barn hade haft en lika tuff natt. Sedan hade lite feber på kvällen och var lite lös i magen fredag morgon.
Sen var det min tur. Såklart blev jag smittad.. Det blev tio gånger värre för mig än för henne. Blev så illa att min styvmor fick rycka ut och hämta Sandrea för jag kunde inte ta hand om henne. Febern toppa på 38,7. Fick springa fram och tillbaka till toan i 5-6 timmar innan det sluta.
Sandrea ville dock inte sova hos morfar och styvmor så sent på kvällen kom hon hem igen. Jag sov ganska dåligt på grund av att jag hade ont i kroppen efter dagen men annars mådde jag mycket bättre.

Idag firade vi att vi är helt friska med att gå till lekparken. Hon ville inte sluta gunga och jag njöt av att se glädjen i hennes ögon. Tillslut fick jag sätta stopp och säga att vi är tvungna att gå vidare och gå hem till morfar där assistans av nagelklippning väntas. Lite lunch och fika och sedan körde vi teamwork med hennes små händer.

Positiva händelser under veckan

  • Jag fick ordentlig tid för mig själv
  • Fick utforska eteriska oljor mer
  • Sandrea sov en hel timma på förskolan
  • Hade lyxen att kunna få hjälp med Sandrea när jag blev sjuk
  • Fint avslut på veckan i lekparken
  • Löven börjar ändra färg

Gillar