Min vecka 34

Den här veckan började med oroa och slutade i lättnad. Mitt mående har gått upp och ner. Försökt göra det bästa av varje dag och inte låta någon oro äta upp hela mig.

Började med att Sandrea fortfarande var förstoppad och det var inte för än fredag morgon hon tillslut gjorde nummer 2 igen. Vet inte om hon kände av hotet av ett nytt lavemang eller att medicinen äntligen kickade in. Var beredd att ringa läkaren fredag morgon och eventuellt missa en dag på förskolan men icke. Det var en sådan lättnad när hon äntligen gjorde sitt på toan. Tacksamt nog har hon mått bra under sin förstoppning.

När Sandrea var på förskolan fick jag en timma för mig själv hemma. Mycket märklig känslan. Är inte van att vara hemma utan henne. Jag har nog varit det en gång sen hon kom till världen. Var i behov av att storstäda och då var min pappa barnvakt men sen dess har det inte hänt.
La lite tid på Apollo, busade med honom och gjorde rent hans låda. Vek tvätt i lugn och ro. Pratade med mamma och drack en skvätt kaffe. Helt plötsligt hade tiden gått och det var dags att gå och hämta henne. Kan erkänna att jag faktiskt tyckte det var lite skönt samtidigt som det var skönt att få tillbaka min lilla tjej.

Vår lördag bestod av mys. Ansträngde mig och gjorde krabbelurer/amerikanska pannkakor som de kändes som. Tänkte att det skulle bli en mysig lunch för oss men till min besvikelse tyckte Sandrea inte om det. Var väl för smaklöst eller nåt. Men det blev mer till mig. Så alltid nåt.
Efter lunchen bakade jag paj och tog till pappa för att bjuda honom på fika. Min styvmor var inte hemma så tänkte att han kunde få lite sällskap av mig och Sandrea. Blev ett mycket trevligt besök.

Under dessa regniga dagar har min tomatplanta verkligen frodats. Testade första tomaterna i veckan och oj va goda dem var. Lite speciell känsla att äta något som en själv har odlat. Skulle dock inte ha den här tomatplantan om det inte vore för Petra. Nu är jag väldigt tacksam över det. Kanske ska försöka fortsätta odla lite grönsaker? Ett mer hållbart sätt att leva.

POsitiva händelser under veckan

  • Sandrea gjorde nummer 2
  • Inskolningen har gått över förväntan
  • Fått tillbaka sömnrutinen för Sandrea
  • Har fått in mera hudvård i min rutin igen
  • Hade eftermiddagsfika tillsammans med min styvmår
  • Trotsat regnet för att få saker gjorda
  • Tagit mig tid för bloggen för att göra mer ordentliga inlägg
  • Lagat god mat
  • Skickat iväg papper till försäkringskassan för att ta steget mot arbetsträning

Hur har eran vecka varit?

Gillar