Min Julafton 2018

Hoppas ni hade minst lika fina julafton som jag. Firade som sagt hemma hos min pappa tillsammans med hans fru och hennes pappa, min bror, farmor och min farbror och hans familj. Gamla vanliga gänget som vi brukar vara hos pappa.
Jag fick köttfritt alternativ på julbordet, måste säga att quorns julskinka var väldigt god men det är lakto-ovo vegetarisk, till nästa år blir det helt vegetariskt. Maten var gudomlig och jag fick med mig mängder av rester hem.
Fick fina julklappar som jag är riktigt tacksam för. Presentkort på H&M och Åhléns, kläder, kaffe, te och choklad. Känner mig så bortskämd och lyckligt lottad. Funderar redan på om jag ska spara presentkorten eller se ifall jag kan hitta något trevligt. Mina nära och kära blev glada för sina klappar vilket såklart var himla roligt.

Var så himla fint, jag och min bror hade ett riktigt fint ögonblick när vi satt själva i soffan vid granen. Vi pratade, busade och skrattade högt. Precis som det ska vara mellan syskon. Måste säga att det var det bästa på hela julafton.

Gillar