Mentalt slut

Tror att tjejen min mår bättre, fortfarande lite ont och hon gnäller till ibland. Har beställt hem något om heter miniform som ska hjälpa mot gaser så jag hoppas på att det hjälper henne. Hemleverans från apotea är inte helt dumt när det är dåligt väder och jag inte har lust att gå ännu en promenad i regnet. I övrigt är hon rätt glad av sig men som sagt lite gnällig på grund av obehag i rumpan och magen.
Jag känner mig själv ganska mentalt slut. Det har varit en intensiv och händelserik vecka. Både nöje och jobbiga stunder. Nu ser jag framemot att ha en lugn och skön helg. Ska försöka mysa med mamma en del då hon bara är här en vecka till om flygen går som planerat. En vet inte riktigt säkert nu, två flyg har hittills blivit inställda för henne. Fast jag ser framemot att vara själv igen eller så mycket för mig själv som jag kan bli nu. Bara rå om oss och boa in oss i lägenheten.

Nu är äntligen säkringen till tvättmaskinen och torktumlaren fixad så jag kan tvätta bäst jag vill och torktumla samtidigt. Nu ska jag börja testa tygblöjorna ordentligt och sedan avgöra vilken eller vilka modeller jag ska investera i. Testat två nu under dagen var av en är godkänd för våran del. Har en till att testa på henne. Återkommer sedan med mina tankar runt dem.

Gillar