Matchande outfit | Läkarbesök

Kan nog inte vara den enda som tycker det är roligt att försöka matcha sin klädsel med barnets? Idag var en sådan dag vi lyckades med det.

Det gick så himla fint hos läkaren idag. Sandrea fick MVG för gott uppförande! Ny medicin för magen är utskriven, tack och lov har det gått bra med nummer två senaste veckan. Fick som en chock när det gick åt rätt håll förra veckan. Höll på att bli kaos i hela badrummet då. Trodde hon var klar på pottan för jag tänkte det inte kunde komma mera. Lyfter upp henne och inser att det kommer ut ännu mer. Lyfte henne snabbt över toaletten men han droppa lite på golvet. Lite skitgöra får en allt göra. Men vi har medicin nu ifall det går åt fel håll igen men hoppas på att inte behöva använda den.
Allergitestet visade negativt. Vi ska nu testa att introducera mjölk igen om en månad och om hon reagerar då ska vi vänta tre månader till nästa gång. Förhoppningsvis får hon ingen reaktion.

Förutom läkarbesöket köpte jag lite nya kläder till Sandrea. Spanade först in secondhand och där fynda vi och sedan gick vi till Kappahl och där fynda vi också. I det stora hela har det varit en lyckad dag.

Gillar