Många projekt & idéer

Hej på er! Andra dagen in i det nya året och det snörar eller snarare slaskar.
Jag försöker boosta mig själv med inspiration och motivation till alla möjliga projekt. Ska sätta mig och skriva ner alla idéer jag har i huvudet. Känner verkligen att engagera mig ännu mer i det jag lägger upp här på bloggen och även på youtube. Vill ta med er i min resa ännu mera än vad jag har gjort under det här året.
Förutom att skriva ner allt som snurrar runt i mitt huvud ska jag ta hand om hemmet och rensa bort dagens rensning. Eller egentligen är lite av det redan gjort då jag skickade med mamma lite saker som hon ville ha. Håller även på att organisera om bland Sandreas saker. Hon ska få sin egna byrålåda med leksaker och sådant för den lilla korgen jag har under soffbordet börjar bli för lite, eller så fick hon alldeles för många saker i julklapp. På måndag får jag hem lite ny inredning som jag har köpt på sellpy. En av sakerna ska in i sovrummet. Möblerade om sovrummet när mamma var här och tänkte ni skulle få en före och efterbild på det när jag är klar. Som ni märker så finns det projekt för hemmet, bloggen, youtube och även lite annat.

Under januari kommer jag definitivt inte sitta sysslolös vilket känns väldigt bra. Gillar att ha saker att göra så länge det är lagom mycket. Ibland bränner jag ut mig själv för att jag vill göra så mycket. Ska strukturera upp det på en lämpligt sätt så att det blir lite varje dag och inte för mycket på en gång.

Har ni några planera för januari?

Gillar